Zooey Deschanel ögonmakeup

0
Zooey Deschanel ögonmakeup

Zooey Deschanel är affischbarnet för smink utan smink. Hennes signaturlook är felfri hud, subtila ögonbryn och minimal ögonmakeup. Och det tar bara tre steg för att få hennes fräscha, daggiga look.

Det första steget är att förbereda dina ögonlock med en ögonprimer eller concealer. Detta kommer att jämna ut eventuell missfärgning och få din ögonskugga att dyka upp. Applicera sedan ljusskimmer på ögonlocket strax ovanför ögonvecket. Det sista steget är att applicera en ljus kräm eller nakenfärgad ögonskugga på ögonlocket strax under ögonvecket. Och voila! Du har Zooey Deschanels signaturlook. Läs vidare för mer information om hur du får det här utseendet!

Vad är Zooey Deschanels signaturutseende?

Zooey Deschanel är känd för sin fräscha, naturliga skönhet. Hennes signaturlook består av en felfri hy, subtila ögonbryn och minimal ögonmakeup.

Det första steget är att förbereda dina ögonlock med en ögonprimer eller concealer. Detta kommer att jämna ut eventuell missfärgning och få din ögonskugga att dyka upp. Ögonprimrar är ett snabbt sätt att se till att du har en slät yta att applicera din ögonskugga på.

Applicera sedan ljusskimmer på ögonlocket strax ovanför ögonvecket. En skimrande topplack kommer att göra ögonskuggor mer levande och ge dem en naturlig glans som efterliknar utseendet på frisk hud!

Det sista steget är att applicera en ljus kräm eller nakenfärgad ögonskugga på ögonlocket strax under ögonvecket. När du applicerar den här färgen, använd en ljus hand för att inte överväldiga de ljusare färgerna som applicerats tidigare.

Hur du förbereder dina ögonlock

Oil Eye Makeup Remover

Om du inte vill spendera tid på ögonlocken är det viktigt att förbereda dem. Detta kommer att göra ögonskuggan längre och mjukare.

För att prima ögonlocken, applicera en vit bas för att täcka eventuell missfärgning, rodnad eller vener. Du kan använda en concealer eller en ögonprimer. Nästa steg är att applicera ljusskimmer på ögonlocket strax ovanför ögonvecket. Det sista steget är att applicera en ljus kräm eller nakenfärgad ögonskugga på ögonlocket strax under ögonvecket. Läs vidare för mer information om varje steg!

Hur man applicerar ljusskimmer på ögonlocket

Zooey Deschanel Makeup Handledning

precis ovanför ögonvecket

Det första steget är att förbereda dina ögonlock med en ögonprimer eller concealer. Detta kommer att jämna ut eventuell missfärgning och få din ögonskugga att dyka upp. Applicera sedan ljusskimmer på ögonlocket strax ovanför ögonvecket.

Du kan använda en borste, fingrarna eller en ögonskuggspinne för att applicera skuggan – beroende på vad du föredrar! Prova att använda en ögonskugga som har champagne eller guldfläckar i sig för en ganska somrig look.

Det sista steget är att applicera en ljus kräm eller nakenfärgad ögonskugga på ögonlocket strax under ögonvecket. Och voila! Du har Zooey Deschanels signaturlook. Läs vidare för mer information om hur du får det här utseendet!

Hur man applicerar ljus ögonskugga på ögonlocket

Jennifer Aniston ögonmakeup

För att få Zooeys signaturlook är det första steget att applicera en ögonprimer eller concealer. Detta kommer att jämna ut eventuell missfärgning och få din ögonskugga att dyka upp. Applicera sedan ljusskimmer på ögonlocket strax ovanför ögonvecket.

Applicera ljuskräm eller nakenfärgad ögonskugga på ögonlocket strax under ögonvecket. Och voila! Du har Zooey Deschanels signaturlook.

Vill du veta hur man får hennes signaturutseende? Det är superenkelt! Fortsätt läsa för mer information om hur du får det här utseendet!

Makeupartisten Jorjee Douglas delar med sig av sina tips

Sephora ögonmakeup

Douglas har den perfekta sminkrutinen utan smink för alla som vill bära minimal smink utan att offra naturlig skönhet.

”Hemligheten bakom mitt tillvägagångssätt är bara att omfamna dina naturliga egenskaper”, sa Douglas. ”Jag vill hitta det som redan är bra med dig, och jag vill inte göra något som skulle få dig att se ut som någon annan.”

Douglas fortsätter med att säga att hon börjar med en primer eller concealer under ögonen. Hon applicerar sedan skimmer i ögonvecket och avslutar med en ljus kräm eller naken färg ögonskugga på ögonlocket under vecket.

Om du känner dig riktigt vågad kan du välja till och med en helt naturlig grund – som kokosnötolja – för ett mer subtilt utseende.

”Du behöver den glöden”, tillade Douglas. ”Det gör din hud frisk.”

Charlotte Tilbury läppglans

Ögonmakeupfärger för bruna ögon

Charlotte Tilburys läppglans är en produkt som kan hjälpa dig att skapa en vacker, bekväm och naturlig pout. Detta lätta och glansiga läppstift börjar med en återfuktande bas av jojobaolja och rosvax. Den innehåller också sheasmör för att återfukta dina läppar och bibehålla fukt hela dagen.

Denna läppfärg är perfekt för dig som gillar att behålla sitt naturliga utseende men ändå vill se underbar ut. Den bästa delen? Det finns inga starka kemikalier eller gifter i sminket, vilket innebär att det är säkert för alla hudtyper!

Charlotte Tilbury läppglans innehåller inte bara ingredienser av hög kvalitet; det ger också högkvalitativ färgutbetalning. Färgen förblir på i timmar utan att torka ut läpparna eller blekna bort.

Om du letar efter ett högkvalitativt, naturligt läppstift med uthållighet är det här produkten för dig!

Brigitte Bardot ögonmakeup

Brigitte Bardots signaturlook kännetecknas av hennes minimala ögonmakeup, med mörk eyeliner och mörk mascara. Detta uppnås genom att applicera ett medeltjockt lager svart mascara på de nedre fransarna och sedan applicera ett ljust lager svart eyeliner på de övre fransarna. För en definition använder hon två lager svart flytande liner i det yttre hörnet av ögonen.

Slutresultatet? Ett Brigitte Bardot-inspirerat rökigt öga som får en modern twist.

Om du vill ha det här utseendet själv, följ dessa enkla steg! Använd först en ögonfransprimer eller kräm på dina nedre fransar. Använd sedan två lager av det svarta vätskefodret i de yttre hörnen av dina ögon. Applicera sedan flera lager svart mascara på dina nedre fransar. Slutligen, applicera ett ljust lager svart eyeliner ovanpå dina övre fransar för definition! Om du känner för det kan du också krulla dina fransar innan du applicerar mascara – och glöm inte att applicera mascara på både övre och nedre fransar för stor volym!

Falska fransar

Falska fransar är det perfekta sättet att få utseendet på smink utan att bära några. De kan appliceras på några minuter och ger dig det önskade glamorösa sminkutseendet utan smink.

Om du inte är säker på hur du applicerar falska fransar, titta på den här videon för steg-för-steg-instruktioner. Videon täcker allt från att välja rätt frans till att få önskad effekt.

När du har tittat på videon bör du ha en bra uppfattning om att applicera falska fransar. Allt du behöver är lite lim, förfalskningar och tid! Och om du är osäker, titta på videon igen!

Katy Perry smink

Katy Perry är ett av de mest igenkännliga ansiktena inom musik. Inte bara toppade hon Forbes lista över högst betalda kändisar för 2017, men hennes sminkspel är också på plats. Och det är förvånansvärt lätt att få Katys ikoniska utseende.

Börja med att applicera en matt krämrodnad på kinderna och blanda ut den med fingrarna. Sopa sedan en medelbrun skugga över ögonlocken. Applicera svart eyeliner längs din nedre franslinje och avsluta med lösfransar eller mascara om så önskas!

Nyckeln till Katys utseende är den klassiska röda läppen. Välj ett ljusrött läppstift i en klassisk nyans som körsbärsrött eller äkta rött och applicera det med en lätt hand.

zooey deschanel ögonmakeup,zooey deschanel,charlotte tilbury,rimmel london,ny tjej,smink,jorjee douglas,katy perry,golden globe,charlotte tilbury kind,svart honung,brigitte bardot,met gala,blå ögon,svart eyeliner,ögonmakeup,jonathan scott,franslinje,look,skönhet,falska fransar,fransar,öga,los angeles,eyeliner,ögonskugga,makeupartist jorjee douglas,liner,jessica dag, relaterade inlägg,hår,läppstift,bang,zooeys ögon,charlotte tilbury läppglans,hud,hårfärg,runt öga,yttre hörnet,rodnad,rött läppstift,charlotte tilbury wonderglow,röd matta,mascara,tanya burr,personlig information,nedre franslinje,makeupartist,charlotte tilbury lyxpaletter,inre hörn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here