Under hårfärgsidéer

0
Under hårfärgsidéer

Ibland kan ditt hår vara en stor humörhöjare. Det kan omedelbart ändra ditt utseende från tråkigt till fantastiskt. Och rätt färg kan ge dig en boost av energi för dagen. Men vet du vilka färger du ska använda för vilket humör? Om inte, fortsätt läsa!

I den här bloggartikeln har vi samlat 10 av våra favorit färgglada frisyrer för att lysa upp din dag (eller natt). Från gradient ombre till regnbågslås – det finns något för alla! Oavsett om du vill ha en enkel updo eller en cool doppfärgad bob – hittar du den här. Bästa delen? Alla dessa frisyrer är lätta att återskapa på egen hand hemma. Kolla in dem nedan!

Regnbågslås

4 Hårfärg

Om du redan har ett huvud med fint, långt hår – eller om du letar efter ett sätt att växa ut håret – är den här frisyren perfekt! Rainbow-lås är superlätta att uppnå, och de är ack så roliga. För att få dessa färgglada lås är allt du behöver några färgämnen och lite tålamod. Välj två till tre färger som spänner över regnbågen för den här looken.

Skapa först en djup sidodel hela vägen från öra till öra. Det är här du applicerar den första färgen på färgämnet. Börja sedan på framsidan av huvudet och gör en serie bobby pin-spolar hela vägen ner till baksidan av huvudet. När du är klar med din första färg, upprepa denna process med ytterligare två färger för att skapa en ombre-effekt. Allt som återstår är lite tid för torkning!

Gradient Ombré

Vilda hårfärger

Ett av våra favorit sätt att lägga till en färgklick är med ett gradient ombré-utseende. Det är ett enkelt sätt att lägga till en regnbågseffekt utan att gå för ljust, och ombre ger en vacker kontrast mot din hudton.

Börja med att skapa en djup sidodel på höger sida av huvudet och dela sedan av den vänstra halvan av håret från öra till öra. Lämna några lurviga bitar på framsidan för att rama in ditt ansikte. Applicera en tändare vid roten på ena sidan och mörkna den gradvis tills du når ungefär mittaxeln.

Applicera sedan tändaren igen vid roten men den här gången börjar du mörkare från mitten av axeln ner till ändarna. Följ upp med ett helt och stående balsam och avsluta med lite värmeskyddsspray och hårspray (ett MÅSTE).

Ett litet tips: om du letar efter något extra speciellt eller mer dramatiskt, försök att lägga till höjdpunkter eller lågljus på olika nivåer medan du tvärsnitt.

Blå Bob

Hur man applicerar hårfärg

Denna blå bob är lätt och blåsig med en touch av naturliga vågor. Denna stil är perfekt för dem som vill se ljusa och glada ut utan för mycket ansträngning.

Det bästa med det här utseendet? Det är lätt att återskapa på egen hand! Klipp helt enkelt håret till axellängd, krulla det under, applicera lite textureringskräm och voila! Du har din nya favoritfrisyr.

Rosa Ombre

Dolt färgat hår

Den perfekta färgen för när du behöver känna dig glad och uppfriskad! Denna ljusa, pastellrosa ombre är så feminin och passar bra med mörkare hårfärger.

För att få detta utseende är allt du behöver några hårförlängningar av god kvalitet i önskad nyans av rosa. Be sedan din stylist att lägga till några höjdpunkter nära rötterna i ditt naturliga hår. Slutresultatet blir en sömlös övergång från mörkbrun till ljusrosa.

Gyllene vågor


40 volymutvecklare på mörkt hår

Varma, vågiga lås är perfekta för en romantisk dejtkväll. Koppla ihop den här looken med silkeslena vågor, så blir du stadens snackis!

För att få detta utseende, börja med att dra tillbaka håret i en hög hästsvans och säkra det högst upp på huvudet. Gnid stylingkräm genom håret för att ge det glans och konsistens. När du är redo, släpp din hästsvans och låt håret falla genom axlarna. Använd sedan ett lockjärn eller plattjärn för att krulla små delar av håret runt ansiktet för den sista touchen av glamour.

Lila ögonbryn


Bästa tillfälliga hårfärg

För dem som letar efter en subtil förändring rekommenderar vi att du väljer lila ögonbryn. Den här färgen är perfekt om du känner dig blyg och vill ta fram dina ögon utan för mycket uppmärksamhet.

Det är perfekt för vardagligt slitage och kommer att liva upp ditt ansikte med sin subtila nyans. Du kan göra detta genom att antingen dö ögonbrynen eller använda en tonad panngel.

Oavsett vilken kompetensnivå du har, kommer du att kunna återskapa det här utseendet hemma. Om du vill spara lite tid kan du köpa förfärgade ögonbrynsgeler istället för att dö dem själv. Dessa är lättillgängliga i de flesta skönhetsbutiker!

Bruna rötter, lila tips

Denna färgglada frisyr är en av de mest populära just nu. De bruna rötterna står i kontrast till de lila spetsarna för ett dynamiskt utseende.

För att få den här stilen, be din stylist att använda en färg som Pravana Vivids Purple eller Manic Panic Virgin Snow för att applicera på dina ändar och tempel. Eller så kan du använda ett halvpermanent färgämne som Pravana Chromasilk Royal Violet och manuellt applicera det på håret med handskar och en applikatorborste.

Gröna tresses

Denna frodiga gröna färg är ett utmärkt sätt att få ditt hår att sticka ut från mängden. Och om du inte känner en levande grön kan den tonas ner med en brun eller en blond bas. Resultatet? En perfekt pastellfärg som tar ditt utseende från trist till fantastiskt på några sekunder!

Silverdis

Roligt faktum: Silver är den mest populära färgen för bröllop. Det symboliserar renhet, renhet och värdighet. Och det är därför det är vettigt att prova den här frisyren!

Medan utseendet är bäst för naturligt lockigt hår, kan du också återskapa det med vågiga eller raka lås. För att få detta utseende, börja med att krulla håret för att få lösa vågor. Om du har rakt hår, använd en locktång för att uppnå samma effekt. Skaka sedan på huvudet så att håret faller ner och piskar upp igen. Skapa en updo genom att samla håret i nacken och säkra det med bobby-stift eller klämmor. Slutligen, stoppa hårstrån bakom öronen för en mer färdig look.

Baby rosa hår

Om du letar efter en rolig och flirtig look, prova trenden med babyrosa hår. För att få den här stilen, ta din favoritfärg av tillfälligt hårfärg och måla det på håret från rot till spets. Låt den sitta i bara 20 minuter innan du tvättar ut färgen. Vi älskar hur den här frisyren tar fram din naturliga hudton och ger en söt och feminin atmosfär (plus att det är lätt att göra!).

under hårfärgsidéer, brunt hår, hår, hårfärg, naturligt hår, hårfärgidéer, frisyr, blont hår, svart hår, under hårfärg, kort hår, långt hår, mörkt hår, färg, lila hår, lockigt hår, dold hårfärg, blonda höjdpunkter, frisyrfärg, färg under, höjdpunkter, rött hår, lila höjdpunkter, tunt hår, mörkbrunt hår, lockigt frisyr, silverhår, ombre, rakt hår, färgat hår, frisyr, frisyr, flätad frisyr, hårfärg, naturlig hårfärg, hårfärg, röda höjdpunkter, hudton, fransk fläta, vågigt hår, lila, frisyrlager, nyans, hårfärgning, söt frisyr, stil, lila färg, frisyr armé, hårtrend, röd hårfärg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here