Topp 10 bästa röda läppstift för att krydda upp ditt sminkspel

0
Topp 10 bästa röda läppstift för att krydda upp ditt sminkspel

Det är något väldigt sexigt med en röd läpp. Oavsett om du väljer något djärvt och starkt eller om du föredrar något mer subtilt, kommer en röd läpp alltid att få dig att se ut som om du just lämnat sidorna i din favoritroman. Men med så många alternativ där ute kan det vara svårt att hitta ditt nya röda läppstift. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig med vår lista över de 10 bästa röda läppstiften på marknaden idag. Från prisvärda apoteksfynd till lyxiga märken av hög kvalitet, vi har täckt dig med dessa förstklassiga val.

IsaDora Velvet Comfort Liquid Lipstick 64 Cranberry Love

IsaDora Velvet Comfort Liquid Lipstick i 64 Cranberry Love börjar vår lista. Detta fantastiska röda läppstift är perfekt för dig som vill ha en stark läppfärg, men inte för mycket i ansiktet. Cranberry Love-nyansen är en djupröd nyans med en blå underton. Vi älskar den bekväma formulan, som torkar till en halvmatt finish och har en subtil glansig glans. Det här läppstiftet är 100 procent veganskt och grymtfritt, och det finns även i nio andra nyanser. Det är också extremt prisvärt. Den enda nackdelen är att läppstiftet kan kladda ut om du äter eller dricker något oljigt eller krämigt. Men på det hela taget är det en fantastisk produkt.

MAC Cosmetics, Retro Matte Lipstick Ruby Woo

Nästa steg är MAC Cosmetics Retro Matte Lipstick i Ruby Woo. Denna underbara röda är lite på den djärva sidan, men den kan lätt tonas ner med en läppenna. Vi älskar den retro-matta finishen och hur långvarig den här produkten är. Det här läppstiftet rör sig inte ens när du äter och dricker, så det är perfekt för alla som är superupptagna och på språng. Det har även en vaniljdoft som doftar fantastiskt. Den enda nackdelen är att det är ganska dyrt, så det är inte det bästa läppstiftet för den som har en budget. Kvaliteten och pigmentet är dock värt priset.

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 505 Adoration

Lancômes L'Absolu Rouge Drama Matte 505 Adoration är ytterligare ett fantastiskt rött läppstift som vi bara var tvungna att ta med på den här listan. Det här läppstiftet har en matt finish och är extremt hållbar, så du behöver inte oroa dig för att det ska lossna efter ett par timmar. Denna produkt är berikad med sheasmör, så den är också väldigt närande och återfuktande. Vi rekommenderar detta läppstift till alla som letar efter ett långvarigt rött läppstift. Det är också ganska prisvärt och lätt att hitta, så det är ett bra alternativ för dem som inte är så kräsna på vilket märke de använder.

Chanel, Rouge Allure 99 Pirate

Chanels Rouge Allure 99 Pirate är ett klassiskt rött med en blå underton. Det här läppstiftet är något på den mörkare sidan, så det är definitivt mer för de djärvare makeupälskarna där ute. Produkten är berikad med hyaluronsyra och har även SPF 15, så det är ett bra vardagsrött läppstift. Vi skulle rekommendera detta läppstift till alla som letar efter en mer högklassig produkt. Det är lite dyrt, men kvaliteten matchar definitivt kostnaden.

Givenchy, Le Rouge graine Deep Velvet 37

Nästa är Givenchys Le Rouge graine Deep Velvet 37. Detta röda läppstift är ett klassiskt rött med en blå underton som garanterat kommer att glädja nästan alla. Formulan är väldigt hållbar, men den har också en lite krämig konsistens, så den är inte lika hållbar som andra läppstift på den här listan. Vi älskar den vackra förpackningen, som kommer med en väldigt högklassig känsla. Vi rekommenderar det här läppstiftet till alla som letar efter ett rött läppstift som sticker ut från mängden. Det har också en väldigt lyxig känsla, så det är definitivt en bra investering.

Dior, Rouge Dior Satin Lipstick, 999 Satin

Diors Rouge Dior Satin Lipstick i 999 Satin är ett underbart ljusrött läppstift som passar utmärkt på alla hudtyper och hudtoner. Vi älskar satinfinishen som ger en underbar glans och en mycket subtil glänsande look. Det här läppstiftet är också berikat med E-vitamin, så det är väldigt vårdande och återfuktande. Vi skulle rekommendera detta läppstift till alla som letar efter en högklassig produkt som håller väldigt länge. Det är lite dyrt, men det är definitivt värt priset.

L'Oréal Paris Colour Riche Satin Lipstick in British Red

L'Oréal Paris Colour Riche Satin Lipstick in British Red är ett annat bra alternativ för dig som letar efter ett rött läppstift som är lätt att applicera och bära. Det här läppstiftet har en krämig, smidig formula som är väldigt lätt att applicera och kräver ingen speciell läppförberedelse. British Red-nyansen är en ljusröd nyans som ser fantastisk ut på nästan alla hudtyper och hudtoner. Vi rekommenderar det här läppstiftet till alla som är nya att bära rött läppstift och som letar efter något som är lätt att applicera och håller länge. Det är också väldigt prisvärt och lätt att hitta, så det är en bra produkt för nybörjare.

NYX Professional Matte Lipstick in Perfect Red

För den som letar efter ett mer prisvärt alternativ är NYX Professional Matte Lipstick in Perfect Red ett utmärkt val. Det här läppstiftet håller väldigt länge, så det lossnar inte ens efter att ha ätit och druckit. Vi älskar den halvmatta finishen som ger läpparna en mycket subtil glans. Nyansen Perfect Red är en ljus, djärv röd nyans som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet. Vi rekommenderar det här läppstiftet till alla som är nya för röda läppstift och vill prova en djärvare, ljusare färg utan att spendera för mycket pengar. Det är också ett bra alternativ för dem som gillar en mer matt finish.

YSL Beauty Rouge Pur Couture i nr 1 Le Rouge

Och slutligen har vi YSL:s Rouge Pur Couture i No. 1 Le Rouge. Detta fantastiska röda läppstift är perfekt för alla tillfällen och för alla som är nya att bära rött läppstift. No. 1 Le Rouge är en klassisk röd nyans som är både djärv och ljus. Vi älskar den krämiga formulan och hur långvarig denna produkt är. Vi skulle rekommendera detta läppstift till alla som letar efter en högklassig produkt som är mycket hållbar och sitter kvar även under en hel måltid. Det är också väldigt lätt att applicera, så det är ett bra alternativ för dem som är nya med röda läppstift.

Slutsats

Det finns inget sexigare än ett rött läppstift. Och även om rött är en klassisk nyans som ser bra ut på nästan alla kan det vara svårt att hitta den perfekta nyansen. Du vill ha något som är tillräckligt djärvt för att göra ett uttalande, men inte så starkt att det ser ut som om du är på väg till en maskerad. Det fina med rött läppstift är att det finns något för alla. Du kan välja en klassisk röd nyans, eller så kan du satsa på en djärv djupröd eller klarröd nyans. Du kan till och med välja en röd-orange hybridnyans om du vill ha något lite annorlunda. Oavsett vilken typ av rött läppstift du väljer kommer du garanterat att se glam, sofistikerad och helt oemotståndlig ut. Är du redo att prova något nytt och annorlunda? Vänta då inte en sekund till och köp ett nytt rött läppstift idag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here