Sims 4 Smink

0
Sims 4 Smink

The Sims har alltid varit ett spel som är roligt och lättsamt, men nyligen släppte teamet på EA den senaste delen i sin serie – The Sims 4. Som nykomling i den här nya delen av den populära serien har jag haft kul att leka med mitt virtuella liv. Jag missade dock helt alla nya funktioner – för mina ögon är inte så verkliga som de borde vara.

Så snart jag fick reda på hur du får din karaktärs ögon att se mer realistiska ut, var jag spel!

Den här artikeln lär dig hur du gör Sim 4:s ögon mer realistiska genom att följa några enkla steg. Det kommer att finnas tips för att skapa dina egna mods och skapa anpassade ögontexturer – vilket kan ta tid men är väl värt det. Det kommer också att finnas länkar till andra användbara webbplatser där du kan lära dig mer om att skapa ögontexturer för dina egna karaktärer.

Så gör du dina Sims 4:s ögon mer realistiska

Foundations som Makeup Forever Hd

Först måste du ladda ner Sims 4 Eye Traits Mod. Du kommer att kunna hitta detta på community-uppladdaren, eller om du har det på Origin (EA: s digitala distributionswebbplats), borde det vara där.

Fortsätt sedan och installera moden, men starta inte spelet ännu! Öppna istället din valfria konsol – i mitt fall använder jag sims 4 studio – och skriv ”ts4_enableCheats false”. Detta låter oss använda fusk medan vi spelar, vilket är nödvändigt för att vi ska kunna ändra våra ögontexturer.

Skriv nu ”showObjectSim”, klicka sedan på en av dina simmar och skapa ett nytt objekt (en ny sim). Objektet som du först klickar på kan ändras genom att klicka på något runt dem.

Nu i objektfönstret som dyker upp, bläddra igenom tills du hittar ”ögon” och klicka på det. Om du inte ser ”ögon” som ett alternativ i din lista över objekt, se till att du har valt en mänsklig karaktär (så inte en hund eller en katt) när du skapar ditt nya objekt; annars fungerar inte fusket.

När du är i ögonläge väljer du ett öga från menyalternativen.

Skapa ögontexturer för dina simmar


Ögonmakeup för över 50 ögon med huva

En av de viktigaste sakerna som gör The Sims 4 unikt är möjligheten att anpassa dina karaktärer. Och detta inkluderar deras ögon.

Om du vill att din karaktärs ögon ska se mer realistiska ut kan du följa dessa steg:

1) Skapa en ny mapp i mappen Documents/Electronic Arts/The Sims 4 som heter ”Custom Content”

2) Öppna ett bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop och skapa ett nytt dokument. Det är här du kommer att skapa din struktur för ögonen.

3) I Photoshop, gå till Redigera>Definiera mönster och välj sedan ett mönster från en av de många texturer som finns tillgängliga på internet.

4) Nu när du har din textur öppnar du Sim 4 och använder den här strukturen på din karaktärs öga i Skapa en sim. Eller om de redan är gjorda, välj dem bara och klicka på Redigera i CAS och välj Makeup>Eyeshadow>Texture>Texture 1 eller 2, beroende på vilket mönster du valde! Du är klar!

Gör Sim 4:s ögon mer realistiska med moddar

Det första du behöver göra är att ladda ner den senaste versionen av The Sims 4.

För att få dina ögon att se mer realistiska ut måste du använda en mod eller två. Mods är program som låter dig ändra aspekter av The Sims 4 utan att behöva ladda ner och installera ett helt nytt spel. Det finns några mods för att ändra ögontexturer, men de mest användbara jag hittade var Eye Density Changer och Custom Eyebrows

Med dessa mods tar det lite försök och fel för att ta reda på hur man korrekt lägger till nya ögontexturer. Om du vill förenkla den här processen rekommenderar jag att du laddar ner custom eyebrows från tillgångsbutiken eftersom det kommer med instruktioner om hur du ställer in dem. Du kan också följa med i dessa handledningar genom att klicka här

När din karaktär har gjort sina ögon kommer de att se ut som om de har mer djup och liv än de gjorde tidigare.

Var kan du lära dig mer om att skapa ögontexturer?

Bästa giftfria sminkbas

The Sims 4 är ett spel som aldrig har handlat om grafiken – det handlar om att ha kul. Det är beroendeframkallande och frustrerande men alltid värt det.

För att få ut det mesta av det här spelet måste du se till att din karaktärs ögontexturer skapas bra och ser så realistiska ut som möjligt. Eftersom vi har våra egna personliga erfarenheter av spelet kommer det här inlägget att lära dig hur du skapar ögonstrukturer för dina simmar i The Sims 4. Dessutom kommer det att finnas tips om hur du får din sims ögon att se mer realistiska ut genom att följa några enkla steg.

Ny digital tidsålder – Vad det betyder för oss nu när vi lever i en digital tidsålder.

Om du är ny på Sims 4 och aldrig har spelat något av de tidigare spelen är The Sims ett livssimuleringsspel där spelare styr virtuella människors liv. Du börjar med en sim och bygger upp deras karriär, familj och relationer.

The Sims har alltid varit ett lättsamt spel där du bara kunde plocka upp och spela i några timmar om du ville – men nu förändras det. Nu när vi lever i en digital tidsålder får spel som The Sims mer realistiska funktioner. Det är viktigt att förstå vad den här nya utvecklingen betyder för oss som spelare eftersom den kan göra stor skillnad i hur vi upplever spel.

En sak som har förändrats från tidigare versioner av The Sims är hur mycket tid det tar att skapa din karaktär. I tidigare iterationer av spelet genererades din karaktär omedelbart av datorprogramvara; nu måste du dock använda skjutreglage för olika kroppsdelar som ansiktsdrag och frisyrer.

En annan förändring är hur mycket frihet du har när det gäller att skapa din sims utseende. Du kommer att kunna anpassa deras hudton, ögonfärg, höjd och hudtyp, vilket kan vara till stor hjälp för att skapa unika karaktärer för varje spelare. Naturligtvis finns det andra fysiska förändringar också.

Digital Fashion Revolution – Uppkomsten av digitalt mode och den inverkan det har haft på samhället.

Selena Mac läppstift färger

Introduktionen av digitalt mode har revolutionerat hur mode för närvarande distribueras.

Det finns många fördelar med digitalt mode, till exempel möjligheten att dela och köpa kläder online, liksom bekvämligheten med att få kläder levererade eller skickade till din dörr.

Dessa fördelar kommer dock med en enorm kostnad – en som ofta förbises av konsumenterna. Ökningen av digital teknik har lett till en ökad användning och produktion av syntetiska material i kläder, vilket skapar ett dilemma för miljön

Dessutom utsätts många människor för extrem sexualisering genom olika medieplattformar. Detta får flickor och unga kvinnor att tro att det är okej för dem att klä sig så här och förstärker ohälsosamma kroppsbildsnormer.

Is The New Fashion – En titt på hur spel förändrar hur vi ser på mode och vad det betyder för vår framtid.


Naturlig smink

Långt borta är dagarna med att leka utklädd med barbies eller leka med dockor som bara ser ut som människor. Idag erbjuder spel oss en ny värld full av olika val och möjligheter för mode. Även de som inte är intresserade av spel kan uppskatta hur spel har blivit de nya modeexperterna för både barn och vuxna. Bäst av allt är att det är roligt att spela!

Den här artikeln kommer att utforska hur tekniken har förändrat hur vi ser på mode och vad det betyder för vår nuvarande generation när vi fortsätter att växa upp genom några exempel från populära spel som The Sims 4 och Overwatch.

Går mode härifrån?- Hur ser framtiden ut för mode?

Modets framtid är här. The Sims 4:s lansering har medfört nya och spännande förändringar som säkert kommer att hålla branschen på tårna i många år framöver. Det finns fortfarande många frågor som förblir obesvarade, och den här artikeln kommer att svara på några av dem. Fortsätt läsa för att ta reda på vad modevärlden har i beredskap för framtiden!

The Sims 4 för med sig en helt ny uppsättning möjligheter när det gäller mode. Spelet handlar inte bara om trender längre, utan det handlar snarare om din personliga stil – och du kan skapa det själv!

Den här artikeln kommer att täcka olika aspekter av spelet och också prata om några saker som du kan tänka på när du spelar det – som hur mycket tid du måste spela, eller om du ska få en annan bebis …

sims 4 smink, mac kosmetika, chloe sims, smink, elektronisk konst, sims 4 mods, romero jennings, sim, mods, hudton, mac makeup, djärv entré, sminksalong, läppar, makeup artist kurs, anpassat innehåll, ögonfärger, chloes skönhetsbar, brendan cole, dotter, sociala medier, ögonskugga, popkultur, eyeliner, makeup artistry, essex hår, sims branding, fans, instagram story, kändisnyheter, spel, verkliga livet, utbildad makeupartist, ansiktsfärg, sminkmärke, modevecka, ansikte, ögonfransar, holly willoughby, rodnad, läppstift, fladdrande ögonfransar, ögon, otrolig resa, sminkutseende, relaterade artiklar, relaterade inlägg, färg, utseende, ögonskugga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here