Opi älskling vs bubbelbad

0
opi bubble bath vs

Med våren äntligen, här, är det dags att ta fram nagellacket! Oavsett om du letar efter en färg som får dina naglar att lysa eller något som får dig att känna dig trevlig och lugn, finns det många alternativ att välja mellan. Men tänk om du kunde få det bästa av två världar? Med den här artikeln kommer vi att jämföra två populära märken av nagellack för att se vilket som är bättre.

OPI Sweetheart är en ultraglänsande rosa färg som ser bra ut på egen hand eller i kombination med andra färger. Nackdelen är att det flisar lätt. OPI Bubble Baths formel är mindre blank än Opi Sweetheart, men finishen håller längre, vilket gör den bättre för vardagligt slitage. Den har också ett litet skimmer i sig, vilket gör den perfekt för mellansäsongerna. Om du är i behov av något som inte kommer att chippa på bara en dag, är OPI Bubble Bath värt att överväga!

Uppkomsten av nagellack

Bubbelbad Byte Ring Moriah Mills

Nagellack är bara en av många produkter som har ökat i popularitet genom åren. Det är ingen överraskning varför antalet nagellackmärken på marknaden har ökat. 1980-talet var en tid då nagellack hade blivit en handelsvara, vilket ledde till att stora varumärken konkurrerade med varandra.

Kvinnor hade mer än 20 nyanser att välja mellan, och de var nöjda med vilket märke de hade plockat upp på sin lokala apotek. Idag finns det otaliga färger att välja mellan, och de kommer inte alla att hittas på samma plats.

Som ett resultat har nagellack exploderat i en miljardindustri där det finns flera typer av nagelmärken för konsumenterna att välja mellan. Olika företag erbjuder olika sortiment av produkter för ett brett spektrum av konsumenter. Till exempel kan vissa företag producera low-end nagellack, medan andra fokuserar på att tillhandahålla avancerade produkter för rikare kunder.

Under de senaste åren har nagellack införlivats i populärkulturen tack vare stjärnor på sociala medier som lägger upp vanliga skönhetsvideor på YouTube eller Instagram som visar upp sina naglar i olika färger! Detta har hjälpt uppkomsten av nya sminktrender, inklusive glittriga naglar och djurtryck också!

OPI älskling vs. OPI bubbelbad

Brazzers bubbelbad Byte Samtal

Som alla vet är nagellack en nödvändig produkt att ha i din skönhetsarsenal. Men det finns så många alternativ att välja mellan! Vi har begränsat det till två populära märken av nagellack: OPI Sweetheart och OPI Bubble Bath.

När det gäller att plocka ut din nästa flaska nagellack kanske du undrar vilken du ska välja. OPI Sweetheart har en ultraglänsande finish som ser bra ut på egen hand eller i kombination med andra färger. Nackdelen är dock att det flisar lätt. OPI Bubble Baths formel är mindre blank än Opi Sweetheart, men finishen håller längre, vilket gör den bättre för vardagligt slitage. Den har också ett litet skimmer i sig, vilket gör den perfekt för mellansäsongerna. Om du är i behov av något som inte kommer att chippa på bara en dag, är OPI Bubble Bath värt att överväga!

OPI topplack vs. OPI baslack

Rose bubbelbad 

Ett bra sätt att hålla ditt nagellack fräscht är att lägga till en topplack. Men inte alla topplacker skapas lika. Till exempel, när det gäller långvariga topprockar som den som finns i OPI Top Coat Quick Dry – Super Shine, kan den inte slås.

OPI Top Coat Quick Dry – Super Shine är en snabbtorkande formel som håller länge, med glänsande pärlor i flaskan för en extra dos glans. Den har också en ultratunn borste för enkel applicering utan klumpning eller ränder.

Nackdelen är att denna typ av topplack är dyr och måste köpas i bulk om du letar efter ett komplett manikyrpaket hemma med allt du behöver. Om du bara vill ha den bästa kvaliteten när det gäller dina polermedel är det värt att överväga, men det kanske inte är värt kostnaden om du bara letar efter något som kommer att hålla längre än andra alternativ på marknaden.

OPI - Styrka i | Swatch och recension

OPI nagellack

OPI nagellack är en favorit bland många, men skuggan kan vara lite för ljus för vissa. Om du letar efter en fin rosa färg som får dina naglar att lysa, är Opi Sweetheart ett utmärkt val. Det är dock inte särskilt hållbart och flisar lätt, vilket kan vara ett problem om du inte har tid för touch-ups mellan rockar.

Om du letar efter något mer långvarigt och vill hålla naglarna polerade så mycket som möjligt, prova OPI Bubble Bath. Den har ett litet skimmer i sig, vilket gör den perfekt för de mellan årstiderna när nakna färger bara inte kommer att klippa den!

OPI oändlig glans nagellack

Flickor som tar ett bubbelbad

Formeln för OPI Infinite Shine är mycket blank och kan ta upp till två veckor utan chipping. Nackdelen är att färgerna i Infinite Shine-linjen mestadels är pasteller, vilket kan begränsa dina alternativ när det gäller att bestämma vilken färg du ska bära.

OPI Infinite Shine har också mycket glitter i sig, så om du inte gillar det utseendet kanske det här inte är nagellacket för dig. Men om du gillar gnistrar, så är detta nagellack perfekt! Det enda som är värt att notera är att detta nagellack behöver särskild vård när du tar bort det. Det kan inte bara torkas av med vatten. Du måste använda en acetonbaserad remover eftersom den gelliknande strukturen låser sig på nageln när den torkas. Om du är någon som älskar att ha vackra naglar, skulle det vara värt att överväga!

OPI baslack


Bubbelbad Babes

Nagellackborttagare

Om du inte är försiktig kommer nagellackborttagaren att ta dina naturliga naglar med sig. Det är därför det är viktigt att vara uppmärksam på vad du använder för att ta bort din polermedel.

Nagellackborttagare består av aceton, eter och etylacetat. Dessa ingredienser är starka lösningsmedel som kan attackera nagelplattan och nagelbandet – huden runt nagelbädden. Ju oftare du använder nagellackborttagare, desto mer sannolikt blir dina naglar spröda och bryts ner.

Perfekt naken

Opis Shell We Dance är en perfekt, subtil nakenfärg. Det är en ljusrosa-brun som skulle se bra ut på vilken hudton som helst. Jag har provat den här färgen och den varar ungefär en vecka innan den börjar flisa lite.

OPOs My Boyfriend Scales Walls är den mörkaste naken jag kunde hitta från OPI, vilket gör den perfekt för höst och vinter. Det är en rosa-lila som inte är för mörk eller läskig utseende. Den enda nackdelen med denna färg är att den flisar snabbare än Shell We Dance på grund av dess mörkare nyans.

Vilken tror du att du kommer att bära oftare?

Perfekt nagellack

färger för våren

Olika årstider kräver olika färger. När det gäller nagellack vill du ha något som kommer att hålla och visa sig genom säsongen.

OPI är ett av de mest populära nagellackmärkena och de har flera färger i sin linje. Två av de mest populära färgerna är Opi Sweetheart och OPI Bubble Bath.

För att se vilken som är bättre kommer vi att dela upp dem i den här artikeln:

OPI Sweetheart är en glänsande rosa färg som ser bra ut på egen hand eller i kombination med andra färger. Nackdelen är att det flisar lätt. OPI Bubble Baths formel är mindre blank än Opi Sweetheart men finishen håller längre, vilket gör den bättre för vardagligt slitage. Den har också ett litet skimmer i sig, vilket gör den perfekt för mellansäsongerna. Om du är i behov av något som inte kommer att chippa på bara en dag, är OPI Bubble Bath värt att överväga!

opi älskling vs bubbelbad,nagellack,bubbelbad,opi mimosas,opi bubbelbad,opi topplack,mjuk nyans,sött hjärta,opi sött hjärta,opi nagellack,opi nagellack,polermedel,nagellack,spik,oändlig glans,nagellack,baletttofflor,färg,ljusrosa,essie baletttofflor,rosa,nagelfärg,nagelvård,perfekt nyans,essie nagellack,opipolermedel, opipolermedel, opi oändlig glans, slitage, kappa, skönhet, färg, nyans, hudton, baslack, personlig information, andra kappa, mode, naken, naken, naken polermedel, nagellackborttagare, opi baslack, perfekt färg, blekrosa, idéer, opi nyans, perfekt polering, nagelsalong, nagelband, index, perfekt naken, persika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here