Kosmetika med öppen hylla Pris kontra lyxkosmetika

0
Kosmetika med öppen hylla Pris kontra lyxkosmetika

Numera är vi omgivna av en kosmetikmarknad, med varumärken som sträcker sig från apotek till lyx. En sak som gör dessa märken annorlunda är deras pris. Många säger att det genomsnittliga apoteksmärket inte är lika bra kvalitet som ett lyxmärke. Många tror att detta beror på att den högre prispunkten innebär att företaget måste spendera mer på forskning och utveckling. Men är det sant? Svaret är ja och nej.

Det är viktigt för dig att veta om hur kosmetika med öppen hylla jämförs med lyxmärken så att du kan vara medveten om hur mycket din nuvarande smink verkligen kostar dig i både tid och pengar.

Vad utgör ett lyxmärke?

En högre prispunkt definierar vanligtvis ett lyxmärke, och om du vill kunna säga att det är en lyx måste företaget spendera mer på forskning och utveckling. Lyxmärken har ofta bättre förpackningar, bättre ingredienser och har fler kändisstöd.

För att din smink ska betraktas som en ”lyxprodukt” måste den uppfylla vissa kriterier. Den första är att produkten måste tillverkas med kvalitetsingredienser eller använda teknik som hjälper till att skapa en kvalitetsprodukt. Om företaget spenderar mer tid och pengar på forskning och utveckling än de gör på andra aspekter av sin verksamhet, kan det tyda på att deras produkter är värda den extra kostnaden. Vad utgör ett bra lyxmärke?

Lyxmärken bör också förse kunderna med högkvalitativa förpackningar som lyxiga fodral eller burkar för sina produkter. De bör också ha kändisstöd från välkända figurer inom sitt område som kan hjälpa till att uppmärksamma varumärket. Slutligen bör de ha unika egenskaper som skiljer dem från andra konkurrenter på marknaden. Räcker en dyr prispunkt för att göra en produkt lyxig?

Svaret är ja och nej; medan många tror att för att något ska märkas som en lyxartikel måste det kosta mer pengar, du behöver inte en orimlig prispunkt för att betraktas som premiumkvalitet. Till exempel säljs La Prairie Eye Cream för cirka $ 130 för ett uns grädde – vilket är betydligt mer än vad de flesta krämer kostar.

Varför är lyxmärken dyrare?

HUR MAN STARTAR DITT EGET FÖRETAG / KOSMETISKA LINJE

Lyxmärken måste spendera mer på forskning och utveckling. Detta beror på att den högre prispunkten innebär att företaget måste spendera mer på marknadsföring och reklam. Dessutom säljer många lyxmärken inte sina produkter någon annanstans än i specialaffärer eller butiker. De behöver mycket pengar för saker som reklam, marknadsundersökningar och idrifttagning av nya produkter.

Det genomsnittliga apoteksvarumärket spenderar mindre pengar på marknadsföring, reklam och marknadsundersökningar än lyxmärken gör. Med detta sagt spenderar de fortfarande mycket på produkttestning och kvalitetssäkring för att garantera den bästa kvalitetsprodukten för sina konsumenter.

Det är viktigt att veta att hur mycket du betalar för din kosmetika inte alltid indikerar hur bra deras kvalitet är. En avancerad produkt märkt som ”lyx” kanske inte är bättre än ett prisvärt apoteksmärke som också erbjuder produkter av god kvalitet.

Hur man skiljer mellan det goda, det dåliga och det fula när man handlar kosmetika

Iman Cosmetics Lyxpressat pulver i djup jord

Som med alla andra marknader måste du titta på det goda, det dåliga och det fula när du handlar kosmetika. Detta gäller särskilt när man jämför kosmetika med öppen hylla med lyxmärken.

Det som är bra med kosmetika med öppen hylla är att det finns fler alternativ för människor som inte har råd med lyxmärken. Det dåliga med dem är att de kanske inte är lika högkvalitativa som sina motsvarigheter.

Den fula delen av kosmetika med öppen hylla är att många företag använder marknadsföringstaktik för att få sina produkter att verka bättre än de verkligen är. Till exempel kan vissa företag lägga för mycket produkt i en burk eller lägga vilseledande beskrivningar på sina produktförpackningar. Vissa produkter kan till och med ha utgångna ingredienser eller sämre ingredienser jämfört med lyxmärken.

Spelar priset verkligen någon roll, eller handlar det om produktens kvalitet?


Luxury Lab Cosmetics Italien

Svaret är att produktens kvalitet spelar roll, men det gör också priset. Som vi nämnde tidigare kan lyxmärken ofta spendera mer på forskning och utveckling än andra märken eftersom de har mycket pengar att arbeta med. Den genomsnittliga personens sminkbudget är cirka $ 23 / månad. Låt oss jämföra denna budget med kostnaden för ett lyxmärke och ett öppet hyllmärke:

Lyxmärke: $ 300 / år

Öppet hylla märke: $ 0.50 / dag

När det gäller kostnad verkar det som om ett öppet hyllmärke skulle vara billigare än ett lyxmärke, så varför skillnaden i kvalitet? Troligtvis beror det på att många andra faktorer spelar in på hur bra en produkt presterar. När du till exempel tittar på ingredienserna som utgör din smink, som konserveringsmedel och pigment, kommer du att märka att många lyxmärken använder dessa ingredienser för att behålla sina långvariga skönhetsprodukter. De skapar också sina produkter med naturliga ingredienser som mineraler och oljor, vilket bidrar till deras prestanda över tid.

Finns det ett prisvärt alternativ som inte bryter banken?

D24k Luxury Cosmetics Gold Cream Recension

Det finns många som hävdar att det inte finns någon jämförelse mellan kosmetika med öppen hylla och lyxmärken. De säger att kvaliteten på produkten inte är lika bra eftersom företaget måste spendera mindre på forskning och utveckling. Men det är inte heller sant. Det finns många prisvärda, hållbara och kvalitetskosmetika för människor med en budget. Ja, det kan kosta mindre än ett lyxmärke, men det kommer fortfarande att göra jobbet lika bra. För att bestämma vilken som är bättre för dig måste du överväga om du vill investera i din egen sminklinje eller köpa från någon annans linje.

Det andra du bör tänka på är hur mycket tid du kommer att spendera framför din spegel varje dag när du använder dessa produkter. Det kan vara mer tidskrävande med ett prisvärt alternativ, men om priset är rätt, kanske det är värt det!

Estée Lauder vs. L'Oréal


Lyxiga ekologiska kosmetikmärken

Estée Lauder varumärke är ett lyxmärke, medan L'Oréal är ett öppet hylla varumärke. Men det betyder inte att de inte har samma kvalitet eftersom de har samma kvalitet. Det är bara det att den ena kommer till en högre prispunkt än den andra.

-L'Oréal säljs i varuhus och finns även tillgängligt online och via företagsrepresentanter.

Charlotte Tilbury: Lyxmärket

Lyx kosmetika grupp

Ett lyxmärke som du kan jämföra med kosmetika med öppen hylla är Charlotte Tilbury. Detta märke har ett brett utbud av produkter, från smink till hudvård och därefter. De erbjuder kvaliteten på de avancerade varumärkena till överkomliga priser. I det här exemplet är Charlotte Tilbury ett riktigt lyxmärke med en prispunkt som är över tre gånger så stor som för de flesta apoteksmärken.

Men om du letar efter ett billigare alternativ finns det många andra alternativ som Dermablend och Maybelline New York. Dessa märken har prispunkter som är jämförbara med apoteksmärken som L'Oreal eller Cover Girl, men med kvaliteten på lyxmärken som Chanel eller MAC. På samma sätt är Benefit Cosmetics mycket billigare än många avancerade märken men erbjuder fortfarande samma kvalitetsnivå.

Upptäck NYX professionell smink

Nyx professionell smink har framstått som ett av de mest populära märkena i världen. De erbjuder ett brett utbud av färger, nyanser och ytbehandlingar som är perfekta för vardagligt utseende. Dessa kosmetika är bra för människor som inte vill spendera massor av pengar på sin kosmetika men ändå vill ha kvalitetsprodukter.

Nyx professionella smink har inte samma kvalitet som lyxmärken eftersom det inte kan massproduceras i samma takt och det finns inte lika mycket forskning om dess ingredienser. Men det här varumärket är ofta förknippat med produkter av högre kvalitet på grund av dess överkomliga prispunkt. Ur kundens perspektiv är det svårt att tro att de får så högkvalitativa produkter medan de inte spenderar nästan lika mycket pengar på dem.

Bobbi Brun

Bobbi Brown Cosmetics är ett företag som säljer avancerad kosmetika, med en genomsnittlig prispunkt på $ 32. Medan Bobbi Brown anses vara ett lyxmärke, har det faktiskt ett prisvärdhetsintervall på cirka $ 8- $ 24 för varje artikel. Detta innebär att företaget kan sälja billigare artiklar som fortfarande är av hög kvalitet. Företaget spenderar också mer på forskning och utveckling och marknadsföring än andra lyxmärken gör.

Chanel

Chanel är ett av de mest kända lyxmärkena, med en genomsnittlig prispunkt på $ 3700 per stycke. Chanel spenderar också mycket på marknadsföring och forskning och utveckling men de har ett mindre urval än Bobbi Brown Cosmetics.

kosmetika med öppen hylla pris kontra lyxkosmetika, new york, skönhetsprodukt, lyxkosmetika, smink, estée lauder, sminkprodukter, märke, personlig vård, charlotte tilbury, hårfärg, nagelvård, blomskönhet, kosmetika, skönhetsindustrin, hud, hudtyp, sociala medier, skönhet, lyxmärke, lyx, ögonmakeup, hudvård, inredning, nagellack, sminkborste, hudton, hög kvalitet, skönhetsmärke, fenty skönhet, fenty skönhet, svart fredag, hudvårdsprodukter, hudvård, skönhetsvård, hylla, ögonskuggspalett, sällsynt skönhet, upptäck nyx professionell smink, ögonskugga, apotek, kundservice, kosmetiskt märke, ingredienser, mjölkmakeup, mörka ringar, hårvård, relaterade artiklar, bobbibrun, makeupartist, fina linjer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here