Melania Trump Ögonmakeup Handledning

0
melania trump

Lila ögonmakeup handledning

Melania Trumps sminkutseende är alltid på plats. Du kanske tror att hon har en makeupartist på heltid, men hon gör faktiskt sin egen smink. Hon delar med sig av sina hemligheter till att se felfri och strålande ut varje dag. Från det perfekta nakna läppstiftet och den mest smickrande ögonskuggan till hur du perfekt applicerar bronzer och var du hittar dina mest smickrande rodnande färger, vi har alla tips du behöver för en Melania Trump-look.

Melania Trumps smink väsentligheter

Applicera ögonmakeup

Melania Trumps sminkutseende är alltid på plats. Du kanske tror att hon har en makeupartist på heltid, men hon gör faktiskt sin egen smink.

Hon delar med sig av sina hemligheter till att se felfri och strålande ut varje dag. Från det perfekta nakna läppstiftet och den mest smickrande ögonskuggan till hur du perfekt applicerar bronzer och var du hittar dina mest smickrande rodnande färger, vi har alla tips du behöver för en Melania Trump-look.

1) Hitta några av dina bästa färger. När det gäller att hitta färgkombinationer vill du prova olika färger på din hudton för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig.

2) Gå inte överbord med grunden! Ibland glömmer människor att mindre är mer när det gäller foundation eftersom de tror att de behöver mer täckning eller mer produkt för sin hudtyp. Nyckeln är att hitta en nyans som matchar din hudton utan att se för kakig eller för tung ut på några områden i ansiktet som kan vara torrare än andra.

3) Använd alltid naturligt ljus när du applicerar smink. Naturligt ljus är bättre för att se hur det kommer att se ut personligen eftersom allas vardagsrumsbelysning är annorlunda! Du kanske tycker att något ser bra ut på ett ställe men sedan när du flyttar in i ett annat.

Hitta rätt grund

Ögonmakeup för över 50

Foundation är nyckeln till en felfri hy. Och det börjar med att välja rätt nyans.

Börja med att undvika nyanser som är för röda eller orange för din hudton. Om du har gula undertoner, prova en persikabaserad nyans, medan fler rosa nyanser kompletterar coola undertoner. Melania Trumps go-to foundation är en oljefri formula med SPF 15 från Clinique, som smälter in i hennes hud sömlöst och ger fukt utan att se fet eller tung ut.

Melania Trump älskar också mineralpulverfoundationer eftersom de är lättare och ger huden en strålande lyster. Prova Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35 för ljustäckning som ser naturlig ut på huden. För att bygga mer täckning, prova att använda Benefit's The Porefessional Primer följt av Laura Merciers Oil-Free Foundation i Sunkissed eller Honey Bronze nyanser för den perfekta sommarglöden.

Hur du applicerar din smink för ett felfritt utseende

Hur man applicerar ögonmakeup för asiatiska ögon

För att skapa ett felfritt och strålande utseende börjar Melania Trump med en stark grund. Hon använder olika märken, men så länge hon tillämpar det jämnt är hon redo att gå.

Sedan går hon vidare till concealer. Hon börjar alltid där hennes ögon är som känsligast – runt näsan och munnen – och arbetar sig sedan ut.

När det gäller ögonskugga älskar Melania Trump att prova nya färger varje dag! Det betyder att du aldrig kan gå fel med att köpa bruna eller nakna.

Hon börjar alltid med att applicera sin favoritkrämrodnad på morgonen och väljer sedan pulverrodnad för kvällsevenemang. Och när det gäller läppar gillar hon att använda rosa nyanser som ger hennes hud lite färg utan att vara för dramatisk eller hårdhänt.

De perfekta ögonbrynen

Fin ögonmakeup

Om du är intresserad av en Melania Trump-look är det första du behöver veta hur du gör dina ögonbryn. Du kan inte ha ett perfekt ansikte utan perfekta ögonbryn.

Här är några tips för en perfekt preparerad panna:

-Använd en ögonbrynspenna som är två nyanser ljusare än din hårfärg.

-Borsta försiktigt dina ögonbryn upp och ut med en spoolie borste för att ge dem en naturlig fyllighet och form.

-Fyll i luckorna med korta slag där de behövs som mest.

-Avsluta med att borsta genom ögonbrynen och pincett eventuella löshår som inte fyllde i ordentligt.

Hur du hittar din ögonbrynsform

Handledning för ögonmakeup med huva

Ögonbrynen är en av de viktigaste funktionerna i ditt ansikte. De ramar in dina ögon, så det är så viktigt att hitta rätt form för dem. Vi visar dig tre olika ögonbrynsformer som smickrar ditt ansikte och markerar dina ögon.

En full panna – Detta är vanligtvis ett bra alternativ för personer med bredare ansikten eftersom det kan dra uppmärksamhet bort från en bred panna. Det ser också bra ut på människor med tjocka ögonbryn. En full panna börjar i det inre hörnet av ögat och går hela vägen över till det yttre hörnet av ögat. Det ska vara mörkare än resten av din smink och ha en liten båge i den.

En välvd panna – Det här är ett bra alternativ om du har ett smalt eller vinklat ansikte eftersom det kommer att bredda utrymmet mellan dina ögon och få dem att se mer öppna ut. Det är också bra för personer med glesa ögonbryn som vill ha mer definition. En välvd panna börjar från strax ovanför där två imaginära linjer skulle korsa varandra om du tittade rakt fram på dig själv i en spegel, går sedan upp och runt mot ögonbrynets ytterkant innan du sjunker ner igen för att mötas där de två linjerna korsade varandra igen i början av linjen som går utåt från din panna.

Hur man applicerar ögonbrynspulver eller nyans

En av de viktigaste delarna av en Melania Trump sminklook är ögonbrynen. Det är därför du måste ta dig tid att sköta ögonbrynen ordentligt, oavsett om det innebär att du använder ett ögonbrynspulver eller nyans. Om du vill hålla det naturligt är ett pannpulver bäst för dig. Det kommer att ge dina ögonbryn en mer naturlig färg och konsistens, vilket gör att de ser fylligare och mindre glesa ut.

Ögonbrynspulver finns i många olika nyanser, så det är lätt att hitta en som matchar din hårfärg eller kompletterar din hy. Applicera pulvret direkt på borsten med cirkulära slag. Pulvret ska appliceras i korta slag mot framsidan av ansiktet, snarare än långa slag, vilket kan skapa för tjockt utseende.

Om du inte är intresserad av att använda ett ögonbrynspulver, överväg att använda en nyans istället. Nyanser finns också i många olika nyanser, så det är lätt att hitta en som matchar din hårfärg eller kompletterar din hy, precis som med ögonbrynspulver. Nyanser appliceras genom att dutta på dem med borstborsten nära framsidan av ansiktet och sedan borsta ut för jämn täckning. Eftersom nyanser är semi-permanenta, håller de var som helst från två veckor upp till tre månader!

Vilken typ av ögonskugga är bäst?

Ett sätt att hitta den perfekta ögonskuggan för dina ögon är att matcha färgerna med din ögonfärg. Detta hjälper dig att hitta en färg som betonar skönheten i dina ögon.

Här är några rekommenderade nyanser för bruna ögon:

-Guld- eller koppar nyanser kan bäras året runt och ser bra ut med vilken hudton som helst. Om du vill ha en mer guldton, skulle en gyllene brons eller metallisk koppar vara bäst.

-Om du har en varmare hy, gå sedan till nyanser med bruna toner, som khaki, taupe, karamell och champagne nyanser.

-För cool-tonad hy, var inte rädd för att prova blå skuggor eller rosa skuggor!

Melanias dramatiska rökiga öga

Precis som Melania kan du rocka ett rökigt ögonutseende. Var noga med att använda mörk eyeliner, mascara och ögonskugga. Den bästa delen? Du kan köpa dessa produkter på vilken apotek som helst. Hitta rätt färg för din hudton och använd den sedan för att skapa det perfekta rökiga ögat.

Vi rekommenderar att du använder en matt svart eyeliner på ögonens övre franslinje och sveper ut den med en fluffig blandningsborste. Gå sedan in med en ögonskugga tre nyanser mörkare än din naturliga hy (eller till och med en nyans ljusare) för att fördjupa ditt veck för en mer dramatisk effekt.

Använd en vinklad borste för att blanda ut alla hårda linjer på din nedre franslinje och ställ in all din smink med löst pulver.

De perfekta flytande läppstiften och hur man applicerar dem perfekt

Du kanske tror att den viktigaste delen av flytande läppstift i skuggan men det handlar faktiskt om hur du applicerar det. Här är Melania Trumps tips för att applicera din favorit läppfärg perfekt.

  1. Börja med ett rent ansikte och fuktade läppar.
  2. Klä läpparna med en mörk penna för att skapa den perfekta konturen för din läppstiftsapplikation. Om du vill hoppa över fodersteget, använd en svamp eller borste för att applicera din eyeliner eller skugga som foder.
  3. Applicera ditt favorit flytande läppstift och vänta tills det torkar innan du går ut genom dörren!
  4. Ta bort eventuella överflödiga rester genom att använda en sminkborttagare och följ upp med lite läppbalsam för hydratiserade läppar.

De mest smickrande rodnande färgerna för din hudton.

Blush är ett utmärkt sätt att skapa dimension och avsluta ditt utseende, och rätt färg får dig att se mer ungdomlig och frisk ut.

När du bestämmer vilka rodnande färger du ska använda rekommenderar vi att du först överväger din hudton. Du vill hitta en färg som komplimangerar din hudton och tar fram din naturliga skönhet. Här är de mest smickrande rodnadsfärgerna för varje hudton:

* Fair Skin: Dessa människor bör välja rosiga tonade rodnader med en liten rosa nyans för att ge dem lite värme.

* Medium hud: Om du har medelfärgad hud bör du hålla dig till ljusa eller mjuka rosa rodnader, så att de inte är för överväldigande på din hy.

* Olivskinn: Om du är olivskinnad, gå till persikatoner och se till att inte applicera för mycket produkt eftersom det kan tvätta dig.

* Mörk hud: För mörka hudtoner rekommenderar vi att du väljer nyanser av vinröd eller djuplila för en intensiv färgklick.

Melania Trumps smink mot Ivanka Trumps smink

En av de mest anmärkningsvärda skillnaderna i deras sminkstilar är att Melanias har en ljusare, mer naturlig ton. Hon går också för en mer konturerad look med en tyngre hand för bronzer och rodnad. Å andra sidan föredrar Ivanka ett subtilt, ”ingen smink” -look.

Detta har varit ett hett debattämne bland användare av sociala medier. Det är oklart om detta är avsiktligt eller inte, men det finns några intressanta teorier om vad skillnaden i deras utseende kan betyda.

En teori är att Melania kanske försöker framstå som mer president genom att satsa på en renare stil med mindre smink. En annan teori är att de har olika preferenser eftersom de har olika hudtoner och ögonfärger. Hur som helst, det finns så många sätt att uppnå dessa två olika utseende från dessa två kraftfulla kvinnor!

Melania Trumps smink mot Kylie Jenners smink

I de senaste nyheterna har det gjorts några jämförelser mellan Melania Trump och Kylie Jenners smink.

En av de största skillnaderna verkar vara att Jenners smink ser mycket mörkare ut än fru Trumps. De har båda en felfri bas, men Jenner tenderar att gå tyngre på skuggorna, och hennes ögonbryn är alltid på plats.

Fru Trump föredrar ett mer subtilt utseende som ser naturligt ut med en naken läpp och mjuka konturer i ansiktet. Detta är ett av de bästa utseendena hon ofta bär eftersom det passar bra med allt från en elegant klänning till en avslappnad outfit.

Om du vill efterlikna fru Trump, försök att bara bära en färg på dina läppar i en dag eller två och sedan långsamt övergå till att bära andra färger så snart du känner dig bekväm med det!

Melania Trumps smink mot Courteney Cox

Melania Trumps smink är tidlöst. Hon ser alltid strålande och glödande ut. Det spelar ingen roll vad tillfället är. Hon ser alltid fräsch ut.

Courteney Cox är en enorm skönhetsikon av många anledningar, men hennes sminkstil är inte en av dem. Skådespelerskans smink innehåller ofta för mycket rodnad, för många lager bronzer för att konturera hennes ansikte eller tung användning av eyeliner.

Om du vill rocka Melania Trump-looken, undvik dessa tre misstag!

1) För mycket rodnad – För mycket rodnad kan få din hud att se tvättad ut och äldre ut än den faktiskt är. Så om du vill efterlikna Melanias signaturlook, gå inte överbord med din rodnad!

2) För mycket bronzer – Om du försöker få den solkyssta glöden som Melania har, kan för mycket bronzer leda till att du ser orangefärgad ut istället för gyllene brons. Om du letar efter en heltäckande naturlig bronserad effekt, applicera inte för många lager, annars kommer du att se ut som en pumpa!

3) Heavy eyeliner – Heavy eyeliner kan få dina ögon att se mindre ut och ditt ansikte verkar rundare (speciellt om du bär mycket rodnad).

Melania Trumps smink mot Meghan Markles smink

Melania Trumps smink är alltid felfri, men Meghan Markles sminklook är ljus, djärv och färgstark.

Meghan Markles smink är perfekt för hennes hudton, men inte alla kan dra av den typen av utseende. Det är viktigt att hitta de färger som fungerar bäst på dig och din hudton. Om du inte följer en av dessa damer på Instagram kanske du vill tänka om det.

När det gäller Melania Trump vs Meghan Markle har Melania Trump alltid vacker hud och hy. Hon håller sminket enkelt men lyckas ändå få sina drag att sticka ut med lite bronzer eller rouge på kindernas äpplen. Å andra sidan tenderar Meghan Markle att bära för mycket foundation och tung concealer under ögonen.

melania trump eye makeup tutorial,melania trump,makeup,ivanka trump,hår,nicole bryl,fox news,kylie jenner,courteney cox,influencers,sociala medier,skönhet,meghan markle,makeup artist,världsnyheter,hud,ögon,dam,eyeliner,bronzer,rodnad,makeup tutorial,skönhetsguru,mascara,ögonskugga,offentligt öga,senaste nyheterna,mycket,innehåll,person,stil,hem,foundation,linje,månad,handledning,politik,liner, kvinnor,video,produkt,trick,ansikte,sak,kärlek,modell,fakta,mycket,bild,exempel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here