Gelpolver och prickverktyg nagelkonst

0

Suzie leker med Gel Polish och ett Dotting Tool för att skapa en abstrakt poleringsdesign.

Återanvändbara pressade torkade blommor Press-On Nails

Produkter som används i den här videon: Gel Polish #037, #044, #03, #43 av UGLY DUCKLING Glow LED Nail Dryer från VANITY PLANET Vill du köpa Vanity Planet Glow LED Nail Dryer? Klicka på den här länken: Ange din speciella rabattkod: SUZIESNAILS i kassan för att få 70% rabatt. Du får en bra nageltork och hjälper till att stödja min kanal också, eftersom jag får en liten provision om du använder SUZIESNAILS rabattkod. Jag älskar den här lampan så mycket att jag köpte 10 till min salong.

ilnpbrand roséguld
80 Disney Princess Nail Decals

källa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here