Essie Ballet Tofflor vs Opi bubbelbad

0
Essie Ballet Tofflor vs Opi bubbelbad

DIY bubbelbad

Som skönhetsälskare vet jag att dina naglar är lika viktiga som din smink. Oavsett om du är en nagellacksfanatiker eller en missbrukare av att ta på dig en ny kappa varje dag, är det viktigt att hitta den perfekta produkten för dig.

I motsats till vad många tror skapas inte alla nagellack lika. Essie Ballet Slippers och OPI Bubble Bath Polish är två av mina favoritmärken och båda finns på Ulta Beauty. Även om dessa två produkter ser lika ut, erbjuder de helt olika resultat som jag skulle rekommendera för olika människor. När jag är på humör för något lätt och luftigt sträcker jag mig efter mina Essie Ballet Slippers varje gång. Om jag vill ha något extra lyxigt, glänsande och med mer täckning än vad mina Essie Ballet Slippers ger, vänder jag mig till OPI Bubble Bath Polish.

Essie Ballet Tofflor Vs. OPI Bubbelbad Polska

American Girl Doll Bubbelbad

  1. Essie Ballet Tofflor Vs. OPI Bubbelbad Polska: Essie Ballet Tofflor

Om du letar efter något lätt, luftigt och med lite glans, så är Essie Ballet Slippers något för dig! Dessa baletttoffelinspirerade nagellack har en ljus lavendelfärg som är perfekt för våren.

Formeln för Essie Ballet Slippers är också trevlig eftersom den torkar snabbt och inte lämnar några ränder eller bubblor i din manikyr. För dem som gillar att bära naglarna nakna utan polermedel på toppen är dessa nagellack perfekta eftersom de är gelfria och har en subtil gnista för dem.

  1. Essie Ballet Tofflor Vs. OPI Bubbelbad Polska: OPI Bubbelbad Polska

Om du letar efter något lyxigare och glänsande än Essie Ballet Slippers men mindre täckning än OPI Bubble Bath Polish, vänd dig till den här produkten! OPI Bubble Bath Polish har en ogenomskinlig finish som ger upp till 10 dagars långvarigt slitage.

Hur man väljer det perfekta nagellacket

Bubbelbad bomb

Det kan vara svårt att välja det perfekta nagellacket för dig. Vad är din personlighet? Vill du ha något som är elegant, glittrigt och modernt eller vill du ha något med ett klassiskt utseende? Kommer du att bära ditt nagellack dagligen eller kommer det bara att vara för speciella tillfällen?

Det är viktigt att tänka på vilken typ av humör du är på när du väljer nagellack. Om du känner dig lekfull, lätt och fräsch är en Essie Ballet Slippers perfekt för dig. Om du letar efter något mer polerat och lyxigt är OPI Bubble Bath Polish det bästa valet.

Slutsatsen:

Om dina naglar alltid kommer att visas, och om de inte bärs dagligen, rekommenderar jag att du får en högglans topplack samt en kombination av baslack / topplack så att dina naglar håller längre.

Betydelsen av nagellack

Ärligt bubbelbad

Nagellack är en av de viktigaste produkterna i din skönhetsrutin. Det är viktigt att ha en bra nagelfärg till hands för att matcha din outfit och humör, men det är också fördelaktigt för din hälsa. Med vanliga manikyr eller pedikyr kan du hålla naglarna friska genom att ta bort smuts eller skräp som kan bygga på dem. Välmanikyrerade naglar är också mindre benägna att bryta eller flisa, vilket gör dem mer hållbara och starkare än opolerade naglar.

Vackra naglar lägger också till en annan nivå av polering till en outfit eftersom de erbjuder en känsla av sofistikering och sofistikering, om du vet vad jag menar. Oavsett om du bär en klänning eller byxor kan du vara säker på att dina naglar kommer att sticka ut med precis rätt polermedel.

För- och nackdelarna med Essie Ballet Slippers vs. OPI Bubble Bath Polish

Essie Ballet Tofflor Nagellack Test

Det första att notera är att dessa två nagellack är olika formler som fungerar annorlunda.

Essie Ballet Tofflor:

Formel: Krämig, slitstark polermedel med en ren finish;

Finish: Satiny och ren

Topplack: Ja

Pris: $ 8.50 på Ulta Beauty

OPI bubbelbad polska:

Formel: Högpresterande formel med en blank yta;

Finish: Blank och hög glans

Top Coat: Nej, den torkar till en halvmatt finish som kan återupplivas med topplack eller ytterligare lager OPI Bubble Bath Polish.

Pris: $ 8.50 på Ulta Beauty

OPI nagellack

och Essie Ballet Tofflor

Om du letar efter en snabb och enkel manikyr rekommenderar jag att du filar in naglarna med OPI Nail Lacquer.

Detta nagellack går smidigt och erbjuder en tjock look som kan kombineras med vilken outfit som helst. Det torkar också snabbt och kräver inte mycket ansträngning att ta bort. När jag är på humör för något mer intensivt sträcker jag mig efter mina Essie Ballet Slippers eftersom det är långvarigt och har en vacker glans. Färgkombinationen är också så vacker!

Skillnaden mellan dessa två produkter är deras prispunkter: OPI Nail Lacquer är cirka $ 5, medan Essie Ballet Slippers är cirka $ 14. Om du vill ha en produkt som håller länge rekommenderar jag att du hämtar en OPI Nail Lacquer. Om du istället vill ha något som ser ut som om det gjordes professionellt i salongen, plocka upp en Essie Ballet Slippers – den kommer att hålla ungefär dubbelt så länge som OPI Nail Lacquer utan chipping eller peeling.

Fransk manikyr

Naglar är en av de viktigaste sakerna du kan göra mot din kropp. Som kvinna är det viktigt för dig att hålla naglarna friska och vackra. Om du vill se polerad och professionell ut, så är den här artikeln för dig.

En fransk manikyr är en typ av nagellack som använder tre färger av polermedel i kontrasterande nyanser. Färgerna består vanligtvis av en mörkare färg på basen och två ljusare färger ovanpå. Detta uppnås genom att måla varje spik med en färg innan du går vidare till nästa. Med den här metoden kommer det att finnas en ljus nyans ovanpå med en mörk nyans under den. Jag gillar personligen att använda mina Essie Ballet Tofflor med OPI Bubble Bath Polish över en fransk manikyr eftersom jag älskar glansen och täckningen som dessa produkter ger.

Shellac

Essie Ballet Tofflor

Om du letar efter en allround polermedel som kommer att hålla under en lång veckas arbete, är Essie Ballet Slippers varumärket för dig. Detta är en klassisk, ljusrosa nyans med en blank yta som ser bra ut på vilken hudton som helst. Det är perfekt för helger eller när du vill få dina naglar att se eleganta och polerade ut utan att behöva spendera för mycket tid i salongen.

När jag bär Essie Ballet Slippers kan jag enkelt springa ärenden eller gå ut snabbt eftersom mitt nagellack inte kommer att flisa lätt. Men det som gör att denna polermedel sticker ut från andra märken är dess varaktiga kraft – du får två veckor innan den börjar chippa! Essie Ballet Slippers är också lätta att applicera och snabbtorkande, så du behöver inte oroa dig för att spendera för mycket tid på att buffra naglarna innan du går ut genom dörren.

För mig betyder det mindre tid på salongen och mer tid för en dag med roliga aktiviteter som att shoppa eller springa ärenden med mina vänner. Om du letar efter något som är mångsidigt och varar i veckor i taget, prova Essie.

Doppa manikyr

För det mesta gillar jag att hålla saker enkla och eleganta. Jag är inte en särskilt flickaktig tjej, och jag vill inte spendera mycket tid på mina naglar. Därför går jag ofta för en doppmanikyr.

En doppmanikyr är när ditt nagellack läggs på i tunna lager istället för ett tjockt lager. Det ger dina naglar den bästa täckningen med minimal ansträngning. Dip manikyr är perfekta för människor som inte har mycket tid, särskilt på sommaren när vi alla försöker slå värmen!

Om du älskar dina Essie Ballet Tofflor men inte har tid att måla naglarna varje dag, gå till en doppmanikyr! Med bara tre lager får du gott om täckning med minimal ansträngning! Om du letar efter något glänsande och lyxigt, är OPI Bubble Bath Polish perfekt för dig.

Naken polermedel

Naken polermedel ses ofta som en neutral eller till och med en tråkig färg. Nakenlack kan dock vara det perfekta alternativet för dig om du vill experimentera med din nagelfärg och inte orsaka för mycket skada på naglarna. Till exempel har jag funnit att Essie Ballet Slippers är min go-to nakenpolering eftersom den är lätt att underhålla och ger en subtil antydan till färg.

Glitter nagellack

Essie Ballet Slippers är ljusblå och har ett subtilt skimmer. Polermedlet är tunt, men det erbjuder mycket täckning med bara ett lager. För det mesta är det ren, men om du vill gå ut på naglarna kan du lägga på fler rockar. Även om polermedlet är ren har det också glitter i sig som ger dina naglar en extra touch av glam. Det är perfekt när du vill ha något lätt men ser ändå ut som om du tog lite tid att sätta ihop naglarna.

OPI Bubble Bath Polish är ett mer traditionellt vitt nagellack som erbjuder mycket glans och täckning. Den är tunn men kan byggas upp om det behövs för mer färg eller glans. Detta nagellack har också glitter i sig som ger det en liknande finish som Essie Ballet Slippers utan att ge dina naglar någon glitteröverbelastning. OPI Bubble Bath Polish är perfekt för dem som inte vill ha något för upprörande på naglarna men ändå vill att de ska se glamorösa och glänsande ut.

Om du letar efter ett nagellack som är ultraglänsande och avancerat, rekommenderar jag att du skaffar OPI Bubble Bath Polish eftersom det är perfekt.

essie ballett tofflor vs opi bubbelbad, nagellack, opi nagel, balett tofflor, opi nagellack, polering, nagellack nyans, essie ballett toffel, opi nagellack, spik, sally hansen, färg, essie nagellack, rosa, blekrosa, naglar inc, fransk manikyr, ljusrosa, nagellack, nagelsalong, perfekt nyans, nagelvård, opi polermedel, nagellackborttagare, franska manikyr, kate middleton,deborah lippmann,manikyr,skugga,nagelfärg,shellack,hudton,essiefärg,neutral nyans,kappa,mörk polermedel,slitage,baslack,tunn päls,naturlig nagel,sheers,glitter,doppmanikyr,nakenlack,subtil nyans,märke,essie polish,nagelteknik,neutral polering,lack

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here