Christmas Abbott Naken

0
Christmas Abbott Naken

Christmas Abbott visar sin nakna kropp som fitnessmodell och idrottsman på sin hemsida, thegymista.com. Hon har gjort en poäng av att vara väldigt öppen med sin kroppsuppfattning. Christmas berättar för människor att det inte gör någon bättre eller sämre att vara naken eller inte, och hon försöker ta tillbaka uppfattningen om hur en idealisk kvinna ser ut i ett naket samhälle.

Hon lade upp ett foto av henne helt naken medan hon gjorde knäböj på CrossFit. Svaren var blandade, allt från personer som tyckte att det var bemyndigande till dem som kvinnor med muskler stängde av.

Stark kvinna

Bath kommun Ohio Fysikens lagar förklarar varför det inte kan finnas några kvinnor bland NASCAR-mekaniker under ett depåstopp. Den genomsnittliga kvinnan väger cirka 60 kg och medelvikten för ett racingdäck varierar mellan 25 och 30 kg. Det visar sig att mekanikern för det svagare könet kommer att behöva lyfta och vända hälften av sin vikt. Med denna vridning i tomten tar det mycket mer värdefulla sekunder att kontrollera bilens tekniska skick.
Men fysiker har helt enkelt aldrig stött på Christmas Abbott. De kom inte hem till henne, de såg inte en massa nötter i hennes kök, och de snubblade inte på hennes pneumatik eller hennes ratt precis utanför sovrummet. Forskare har aldrig inspekterat hennes garage, där i stället för en bil väntar stavar och skivor på att deras älskarinna ska öka belastningen. Fysiker har aldrig sett hur Abbott hanterar en 30 kg skivstång däremellan och håller den med lätthet på axlarna som en dunig näsduk.

Kontrakt med en NASCAR


31-åriga Jul som väger 52 kg, fick en pistoltatuering på låret för att påminna sig om sin tid i Irak (Irak). Fram till nyligen kunde hon lyfta 115 kg med knäböj, och idag är detta märke redan nära 125 kg. Med sådana prestationer kanske den fräcka racerföraren Danica Patrick snart måste ge plats för en ny sexsymbol i damracingvärlden.
Abbott har tecknat ett kontrakt med en NASCAR-reparationsbesättning för Camping World Truck Series, där hon kommer att byta däck för racerföraren Jennifer Jo Cobb. Dessutom kan julen vara pitting för Clint Bowyer på den prestigefyllda Daytona 500. Hon kommer att lära sig av mekanikern Michael Waltrip för en chans att verkligen lysa.

Eteriska badoljor för att bota kyla Historien om Christmas Abbott börjar i Virginia, där hon som liten flicka ville spela baseboll. Hennes mamma, Barbara Nichols, gav sin dotter ett så ovanligt namn eftersom hon föddes i slutet av december. När Nichols fick ett samtal från basebollligan och sa att hennes dotter från och med nu skulle behöva bära en ljumskvakt, ändrade Nichols helt enkelt ansiktet. Mamman bestämde sig för att någon spelade ett grymt trick på henne och ropade i telefonen: ”Då kommer hon också att ha en järnbh!” Lilla julen på den tiden var bara 10 år gammal.
Smält massage På basebollplanen var Abbott persona non grata. Andra lag ville inte att deras trupp skulle spädas ut av en tjej. Idag minns Abbott med ett skratt: ”De kastade en boll på mig. Många gånger. Men hon tänkte inte ge upp. Julen ärvde hennes motståndskraft från sin mormor, som kom till USA med sin man från Tyskland efter Koreakriget. Julen säger om henne: ”Hon lärde oss att vända andra kinden till”.

Bilolycka


Alla naturliga badoljor Abbott skulle sannolikt ha fortsatt att spela baseboll om inte för olyckan. När hon var 13 år körde hon hem från en fest. Bilen välte, och sedan om och om igen. Julen kom bara ihåg hur hon kom till sig själv bland fragmenten och försökte ringa sin syster Cole (Kole). Hennes syster kastades ut ur bilen och föll i koma. Abbott själv klarade sig undan med repor och en ryggskada.
Sedan kraschen har julen förändrats radikalt på insidan. Flickan började röka, tillbringade mycket tid med killar som spelade baseboll och slutade gå till kyrkan. Det var mer än en tonårings upproriska anda. Abbott erkänner: ”Jag var arg. Jag var deprimerad. Min värld är fylld av sprit och cigaretter och inte en enda tanke hela dagen.”

Irak avslöjar sin identitet


Fryst bubbelbad Efter en kurs i terapi kände julen så småningom smaken för livet igen. Hennes syster Cole återhämtade sig och gifte sig senare och fick barn. Abbott arbetade som byggnadsarbetare en tid innan hon flyttade till Bagdad vid 22 års ålder för att bo hos sin mamma, som var generalentreprenör där. Abbott tillbringade de kommande tre åren i militärcentret, där hon arbetade i tvätten i 12 timmar om dagen, sju dagar i veckan. Det var i Bagdad som hennes ansträngande fysiska träning började – pull-ups, knäböj, tyngdlyftning. Där hittade julen ett nytt jag.
Hon älskade styrkesporter så mycket att hon 2007 när hon återvände till USA öppnade sitt eget gym i Raleigh. Det tog julen att komma till Irak för att avslöja hennes identitet. Och redan i staterna hittade representanter för NASCAR henne, vilket öppnade en annan fantastisk värld för henne.

Christmas Abbott förvandlade sig från kedjerökande alkoholist till en Raleigh-baserad fitnessguru som just publicerat Christmas Abbott: Being a ”badass” handlar om så mycket mer än halvnakna bilder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here